De bomberjack discrimineert niet – hij heeft met iedereen het beste voor en is voor allerlei types een uitstekende jas. Hij staat trouwens niet alleen leuk bij iedereen – je kunt hem ook inzetten voor meerdere gelegenheden. We hebben het over de jas die ideaal is om te dragen als het warmer begint te worden (maar de tropische temperaturen nog op zich laten wachten) of in je handbagage mee te nemen als je op reis gaat (je hebt hem zo in je tas gepropt). Weet jij al waarmee je dit winnende kledingstuk gaat combineren?

Wees creatief

Een bomberjack is bijna altijd flatterend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over of hij je wel of niet staat – grote kans dat je er zelfs iets vlotter in uit ziet. Kom je graag casual voor de dag? Draag hem met een wit t shirt en je favoriete jeans. Je kunt er sportieve schoenen bij dragen, maar je nette outfit kan dit jackje net zo goed hebben – prima kantoormateriaal dus. Je kunt hem ook altijd over je dagelijkse trui dragen.

Terug van weggeweest

Vroeger droegen piloten de populaire jasjes in hun open cockpit. Dankzij de gevoerde binnenkant (met schapenbont) bleven ze lekker warm. Tegenwoordig bestaan deze jassen in allerlei kleuren, soorten en maten. Hou je van een felle prints, of speel je het liever op safe in een subtiele kleur? We raden je aan om het diverse aanbod op StyleItaly.nl te checken – we weten zeker dat er iets leuks voor jou tussen zit.

Universeel kledingstuk

Omdat je dit item in kunt zetten voor casual en nette gelegenheden en er zelfs stoer in kunt blijven, is het een topper in je garderobe die de investering absoluut waard is. Het multi- inzetbaarheidsgehalte is natuurlijk wel een beetje afhankelijk van de kleur en print die je kiest, maar als we zeggen dat je met dit jasje bijna geen fouten kunt maken, menen we dat.

De mooiste jasjes van Style Italy

We zijn een Italiaans merk, dus mooie designs en een goede kwaliteit bieden is ons ding. We houden graag rekening met jou en onze andere klanten. Daarom staan we graag voor je klaar en kun je een kledingstuk altijd binnen 14 dagen retourneren. Goed geklede mannen zijn doorgaans slimme mannen die weten wat ze willen. Check ons aanbod op StyleItaly.nl en sluit je hierbij aan!