4 vakantietips als je Ibiza bezoekt

Blog 4 vakantietips als je Ibiza bezoekt

Hippiemarkten, parelwitte stranden en de beste clubs: dat is Ibiza. Het is niet alleen een perfecte bestemming als je wil feesten, maar ook als je voor de natuur komt. Wanneer je het noorden bezoekt, zul je verstelt staan van de rustgevende landschappen, stille baaitjes en schattigste dorpjes. Hieronder staan vier tips als jij een vakantie naar Ibiza gepland hebt.

1 Ibiza-stad

De hoofdstad van Ibiza – genaamd Ibiza-stad – heeft een oud centrum wat zich kenmerkt door zijn kathedraal. De hoofdstad heeft een oud gedeelte wat omringd is door muren. Dit gedeelte wordt Dalt Vila genoemd en staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Deze muren zijn in goede staat gebleven en zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

2 Hippiemarkten

Als je van shoppen houdt, moet je een bezoekje brengen aan een van de vele hippiemarkten op het eiland. Je kunt er heerlijk snuffelen tussen de vele spullen, genieten van de muziek en natuurlijk zijn er veel hippies te zien. Je kijkt je ogen uit!

3 Stranden

Prachtige baaitjes, wit zand en helderblauw water: zo kun je de wateren op Ibiza omschrijven. Het Spaanse eiland heeft veel stranden verdeeld over de hele kustlijn. Elk strand heeft zijn eigen charmes en met een mojito is jouw zonvakantie compleet. 

4 Clubs 

Natuurlijk mogen de clubs niet in dit rijtje ontbreken; het is immers waar Ibiza om bekend staat. Mensen van over de hele wereld reizen af naar Ibiza om te gaan feesten. De meeste clubs zijn open van juni tot halverwege oktober. Wel moet je in je achterhoofd houden dat de entreeprijzen en drankjes niet goedkoop zijn.

Recente berichten